Online vezetett edzés karantén időszakra

Online vezetett edzés karantén időszakra

Akik eddig is edzettek saját testsúllyal, kettlebellel, vettek részt funkcionális edzéseinken, azok sokkal jobb helyzetben vannak az otthon edzést illetően. Az edzőtermet nem tudod hazavinni, ellenben ott vagy Te, a saját súlyod, és egy vagy két kettlebell, amit kiadtunk. Ha nincs otthon eszközöd, akkor is tudsz csatlakozni az online vezetett edzéseinkhez, ebben az átmeneti időszakban.

Be vagyunk zárva a négy fal közé.. Habár ez kezdetben igen sok előnnyel jár, hosszú távon viszont a rendszeres testmozgás elengedhetetlen a túléléshez. Csökkenti a stresszt, javítja a vérkeringést, átmozgat, mozgásban tart.

Az online vezetett edzés nem egy előre felvett edzés, vagy edzésterv, amit egyedül csinálsz végig. Ez egy szakszerűen vezetett edzésprogram, gyakorlattanítással, folyamatos odafigyeléssel, korrekcióval, motivációval. Mert a cél itt is ugyanaz, mint a teremben bármelyik órán. Dolgozz helyesen, szabályosan, fejlődj, és legfőképpen ne sérülj le.

 

Mire számíthatsz?

  • Egy jól összerakott programra, sok egyszerűnek tűnő gyakorlattal (Például fekvőtámasz, guggolás, plank és ezek variációi)
  • Sok gyakorlásra, technika tanítással, hogy jól rögzüljenek az alap mozgásminták. És ha vége ennek az egésznek, tovább tudj fejlődni, magabiztosan edzeni, nagyobb terhelés mellett (kettlebell, trx, nagyobb súlyok)
  • Megtanulsz egy jól felépített bemelegítést, mobilizálási technikákat, nyújtást
  • Kiscsoportban a többi veled együtt edző is motivál, társaságban vagy, de mégis otthon

 

Amit tenned kell:

  • Írj egy üzenetet, ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot.

 

“Az önmagunkról alkotott kép és a szokásaink, jellemzően együtt mozognak. Változtasd meg bármelyiket, és a másik automatikusan változni fog. ” – Maxwell Maltz

Változtass a szokásaidon, és kezdj el edzeni még ma!

 

cím
1139 Budapest Frangepán utca 6. (F6 Fight club)
telefon
nyitva
bejelentkezés alapján
Style switcher RESET