Tápláld, mozgasd, szeresd!
Keress, bátran, bizalommal!

Ramor Hajni
+36 30 565 5365
ramor.hajni@gmail.com

RAMOR HAJNI

Ramor Hajnalka vagyok. 1980 szeptember 28.-án születtem Budapesten.

Kreatív szakemberként, tervező-modellezőként végeztem a ruhaiparban, de az életem úgy alakult, hogy a családé lett a kizárólagos főszerep. 4 gyermekem mellett fő állasban édesanyai szerepet vállaltam sok éven keresztül.

A sport, a mozgás mindenkori része az életemnek. Iskolás éveimben a sporttagozat mellett atletizáltam. Később kipróbáltam minden új és népszerű mozgásformát a Zumbától a Pilatesen át Crossfittig.
Néhány éve érlelődött bennem a gondolat, hogy mivel szeretek edzeni, érdekel a háttere, hogy – mit, miért és hogyan?…. szeretnék ezzel mélyebbre hatóan foglalkozni, akár oktatni is. 2018-ban jelentkeztem a IWI Nemzetközi Fittness Akadéma Fitness instruktor/ Személyi edző tanfolyamára, melyet sikeresen el is végeztem, így hivatalosan is edző lettem. A megszerzett tudást a saját tapasztalataimmal, sport élményeimmel párosítva kezdtem el átadni a tanítványaimnak.
Fontosnak tartom, hogy akár személyi edzést tartva, akár csoportos órát instruálva figyeljek a vendégeim egyéni fejlődésére, testi-lelki egyensúlyának megteremtésére. Az én funkcionális edzéseim, az én elméletem alapján, – de kicsit mindenhez is nyúl- így a saját testsúlyos edzés mellé a TRX, a Kettlebell, súlyzós edzés és természetesen a robbanékonyság/ erő, állóképesség fejlesztésére szolgáló Cross Training elemek is megtalálhatóak benne.
Bármely korosztály és nem képviselőivel szìvesen foglalkozom, de megintcsak magamat adva például, örömmel segítek azoknak a nőknek, anyukáknak, akik szeretnék megmutatni, hogy család és gyerekek mellett is fontos a megnyerő külső, akik szeretnének megelégedetten tükörbe nézni és jól érezni magukat a bőrükben.

A sport önbizalmat, magabiztosságot, egyéni sikereket is ad, apró vagy nagyobb lépésekkel a kitűzött cél felé. A testünkkel megbecsüléssel kell törődni, fitten és karban tartani, a jó közérzetért, az egészség megőrzéséért. A tested a benső lényeged őrző mennyei alkotás.

cím
1139 Budapest Frangepán utca 6. (F6 Fight club)
telefon
nyitva
bejelentkezés alapján
Style switcher RESET